یونولیت نبشی چیست ؟ در این مقاله اطلاعات بسیار خوبی از این نوع یونولیت در اختیار شما قرار می دهیم تا پیش از خرید آنها ، اطلاعات لازم را داشته باشید.
پلاستوفوم ها بسیار سریعتر از حد انتظارات به صنایع و حوزه های مختلف راه پیدا کردند و جایگاه خوبی در صنایع و کسب و کارهای مختلف پیدا کردند. ویژگی های بسیار خوب این محصولات مانند سبکی ، مقاومت بالا ، عایق سازی و ... موجب شده اند که آنها را در مدل های مختلفی تولید کنند تا در بخش های مختلفی قابل استفاده باشند.
یونولیتهای نبشی ، یونولیت های ورقه ای ، یونولیت های سقفی ، یونولیت های دیواری ، یونولیت های گرانولی و ... از جمله انواع یونولیت هایی هستند که در صنایعی همچون ساختمان سازی ، خودروسازی ، هواپیماسازی ، صنایع غذایی ، صنایع دارویی ، صنایع تجهیزات پزشکی ، کشاورزی و ... مورداستفاده قرار می گیرند. در این مقاله به بررسی یونولیت نبشی می پردازیم.
یونولیت نبشی چیست و چه ویژگی هایی دارد ؟
پلاستوفوم نبشی مثل پلاستوفوم های دیگر ساخته شده از پلی استایرن انبساطی هستند. این نوع یونولیت را برای بسته بندی و محافظت از کالاهای مختلف مورداستفاده قرار می دهند. طول پلاستوفوم های نبشی معمولاً یک متر و دو متر است که از این پلاستوفوم ها می توان پلاستوفوم های کوچکتری درست کرد. زیرا برش این پلاستوفوم ها بسیار آسان است.
تمامی پلاستوفوم های نبشی اعم از پلاستوفوم دو متری ، یک متری ، نیم متری ، 75 سانتی ، 40 سانتی ، 30 سانتی و ... در ضخامت 2 یا 3 سانتی متر وجود دارند. البته اگر مشتریان تمایل داشته باشند به تولیدکنندگان سفارش می دهند که پلاستوفوم های موردنظر آنها را در ضخامت بیشتری مانند ضخامت 5 سانتی متری تولید کنند. (یونولیت نبشی چیست و چه کاربردهایی دارد ؟ )
ساخت پلاستوفوم نبشی معمولاً در ضخامت کمتر از 2 سانتی متر انجام نمی شود. چراکه یونولیت های نازک تر از دو سانتی متر ، مقاومتی ندارند و برای استفاده در هیچ زمینه ای مناسب نیستند. اما در صورتی که مشتری سفارش ساخت یونولیتی با ضخامت یک سانت را ارائه دهد ، این کار بر اساس خواست او انجام می شود.
به طول و ضخامت پلاستوفوم های نبشی اشاره نمودیم. حال به عرض پلاستوفوم نبشی اشاره می کنیم. پلاستوفوم نبشی در عرض یک سانتی متر الی یک متر ، ساخته می شود. بیشتر پلاستوفوم های نبشی موجود در بازار در عرض های 7 و 8 و 10 دیده می شوند.
یونولیت نبشی چیست و چه دانسیته ای دارد ؟
پلاستوفوم های نبشی ، وسیله بسیار خوبی برای فیکس نگه داشتن کالاهای مختلف است. این محصولات در دانسیته های گوناگونی تولید می شود. دانسیته ، خصیصه مهمی از یونولیت است که بیانگر میزان فشردگی آن می باشد. یونولیت های نبشی که دارای بیشترین فشردگی و دانسیته هستند ، مقاومت بیشتری داشته و در برابر ضربه ، فشار ، آب و ... بسیار مقاوم هستند.
دانسیته هایی که برای پلاستوفوم های نبشی درنظر می گیرند معمولاً 10 ، 30 ، 40 ، 50 ، 60 و 80 می باشند. انتخاب دانسیته پلاستوفوم نبشی به کاربرد موردنظر شما بستگی دارد. ممکن است برای کاربرد مشخصی نیازی به استفاده از پلاستوفوم نبشی با دانسیته بالا نباشد ، پس چرا هزینه بیشتری کنید و پلاستوفوم نبشی با چگالی بالا را خریداری کنید. بنابراین نخست نیاز خود را درنظر بگیرید و سپس به انتخاب پلاستوفوم نبشی موردنظر خود اقدام فرمایید. با توجه به توضیحات ارائه شده حتماً پاسخ یونولیت نبشی چیست را تا حدودی گرفته اید.
خرید انواع یونولیت های نبشی از ایران یونولیت
با توجه به کاربردهای بسیار زیاد پلاستوفوم نبشی ، تقاضای زیادی برای خرید آن وجود دارد. شرکت ها و کارخانه های متعددی در ایران این محصولات را تولید می کنند که کیفیت هر یک از آنها متفاوت از دیگری است.
برای خرید باکیفیت ترین یونولیت های نبشی ، مجموعه ایران یونولیت را انتخاب کنید. این مجموعه با در اختیار داشتن افراد حرفه ای و دستگاه های به روز و پیشرفته ، به ساخت بهترین پلاستوفوم ها اقدام می کند. با استفاده از پلاستوفوم های این مجموعه می توانید به مزایای استفاده از پلاستوفوم دست پیدا کنید. محصولات ایران یونولیت برای استفاده در ساختمان سازی ، خودروسازی ، بسته بندی ، ماکت سازی ، عایق سازی سردخانه ها و ... مناسب هستند.
قیمت یونولیت نبشی حدوداً چقدر است ؟
حال که متوجه شدید یونولیت نبشی چیست و چه کاربردهایی دارد به بررسی قیمت آن می پردازیم. نخستین عاملی که نرخ یونولیت نبشی را تعیین می کند ، ابعاد یونولیت (طول و عرض و ارتفاع ) یونولیت می باشد. یونولیت هایی که بزرگتر هستند ، به دلیل بیشتر بودن حجم مواد اولیه مورداستفاده برای ساخت آنها ، قیمت بالاتری دارند.
در وهله بعد ، دانسیته یونولیت نبشی تعیین کننده قیمت آن خواهد بود. به هر اندازه که دانسیته یونولیت بیشتر باشد ، قیمت آن بالاتر خواهد بود. البته مجدداً یادآوری می کنیم که نیازی نیست برای هر استفاده ای از یونولیت هایی با چگالی بالا استفاده شود. گاهی استفاده از یونولیت های نبشی با چگالی پایین ، کفایت می کند. تمامی این موارد را در این مقاله (یونولیت نبشی چیست و چه کاربردی دارد ) ، توضیح داده ایم.
قیمت یونولیت نبشی به شدت تحت تأثیر نوسانات ارز است. کافیست که دلار ، چندین درصدی افزایش قیمت داشته باشد تا پس از چندین روز شاهد افزایش قیمت مصالح ساختمانی از جمله یونولیت نبشی باشیم. تولیدکنندگان در این مسئله بی تقصیر هستند و گرانی ارز به صورت غیرمستقیم در بالا شدن هزینه های تولیدات آنها اثر می گذارد.
کلام آخر
با توضیحات مختصری که ارائه دادیم سعی نمودیم که پاسخ پرسش یونولیت نبشی چیست را به خوبی به شما ارائه دهیم تا شما متوجه شوید که این محصول چه ویژگی هایی دارد و در کجاها مورداستفاده قرار می گیرد. با توجه به کارایی های این محصول و قیمت بسیار مناسبی که دارد ، استفاده از آن به شدت به صاحبان صنایع و کسب و کارهای مختلف توصیه می شود. اگر فکر می کنید که این محصول برای کسب و کار شما کاربردی دارد ، حتماً از آن استفاده کنید تا از مزایای آن بهره مند شوید.