وبلاگ

دیوار پیش‌ساخته یونولیتی می تواند گزینه مناسبی برای احداث دیوار در مکان هایی باشد که محدودیت های مختلفی برای احداث دیوار وجود دارد.

 

دیوار پیش ساخته یونولیتی

امروزه به موضوعاتی مانند زمان و هزینه در ساختمان سازی اهمیت بیشتری داده می شود. سازندگان و پیمانکاران از راه های مختلف قصد کاهش هزینه ها و فشرده سازی زمان پروژه های عمرانی خود را دارند.

یکی از راه های نتیجه بخش و مؤثر برای کاهش هزینه ها و صرفه جویی در زمان ، احداث برخی از دیوارهای سازه ها با استفاده از دیوارهای پیش ساخته است. یکی از پرکاربردترین مصالح ساختمانی در سال های اخیر ، دیوارهای پیش ساخته است که موجب تسریع در اجرای پروژه می شود. دیوار پیش‌ساخته یونولیتی ، یکی از انواع دیوارهای پیش ساخته می باشد.

کارخانه های تولیدکننده مصالح ساختمانی ، این دیوارها را در انواع مختلف با ابعاد گوناگون طراحی و تولید نموده تا برای مصارف مختلف قابل استفاده باشند. دیوارهای پیش ساخته ، بهترین جایگزین برای دیوارهای خشتی و سفالی و آجری و ... می باشند.

استفاده از این دیوارها علاوه بر صرفه جویی در زمان و تسریع اجرای پروژه ، موجب کاهش وزن سازه و صرفه جویی در مصرف مصالح می شود. صرفه جویی در مصرف انرژی ، یکی از دستاوردهای مهم استفاده از دیوارهای پیش ساخته می باشد. دیوارهای پیش ساخته در انواع گوناگون شامل کناف ، چوبی ، بتنی و یونولیتی و ... وجود دارد.

دیوار پیش‌ساخته یونولیتی یا تری دی پنل

این دیوار از یونولیت یا شبکه فلزی نرم به پلی استایرن ، ساخته می شود. در این دیوار ، میلگردها از میان یونولیت ها گذر می کنند. بنابراین این دیوارها ضمن سبکی ، از استحکام بسیار بالایی برخوردار هستند.

دیوارهای پیش ساخته پلاستوفومی کاملاً ضد آب هستند و هرگز مکان ایده آلی برای رشد موجودات میکروسکوپی و قارچ ها نیستند. توجه به این نکته ضرورت دارد که برای استفاده از این دیوارها در مناطق مرطوب ، بایستی شبکه فلزی را از فولاد گالوانیزه درست کرد. نصب این سازه باید به گونه ای انجام شود که آرماتورها به فونداسیون وصل شوند.

چگونگی اجرای دیوارهای پیش ساخته در مکان های مرطوب

همانگونه که اشاره شد برای ساخت دیوار پیش‌ساخته یونولیتی برای مکان های رطوبتی و شرجی بایستی از فولاد یا گالوانیزه ضدزنگ استفاده کرد. براکت های فلزی توسط پیچ ها به همدیگر متصل شده و سپس به فونداسیون وصل شده و تقویت می شوند. در نهایت باید از نوعی بتن سیمانی تحت عنوان شاتکریت بر روی پانل ها استفاده کرد.

این شاتکریت ها در دو مدل خشک و مرطوب مورداستفاده قرار می گیرند. در متد خشک باید سیمان و سنگدانه را بر روی آن پاشیده و پس از آن با آب قاطی شوند. اما در متد مرطوب باید سیمان را در مخزن گذاشته و آن را به موقعیت موردنظر منتقل کنند.

دستاوردهای مهم استفاده از دیوار پیش‌ساخته یونولیتی

اولین و مهمترین نتیجه استفاده از چنین دیوارهایی ، کاهش وزن سازه است. سبکی سازه ها از جهات مختلفی حائزاهمیت است که یکی از آنها به حداقل رساندن خسارت های ناشی از زمین لرزه است.

دومین نتیجه استفاده از دیوارهای پیش ساخته پلاستوفومی ، اجرای راحت و سریع دیوارها به ویژه دیوارهای بلند است. این دیوارها به دلیل یکپارچگی از مقاومت بسیار خوبی در برابر لرزش برخوردار هستند.

سومین نتیجه استفاده از دیوارهای پیش ساخته پلاستوفومی مقاومت بالای دیوار در مقابل گرما ، سرما ، باد و ... است. در واقع انرژی موجود در محیط ، غالباً به هدر نمی رود.

چهارمین نتیجه استفاده از دیوار پیش‌ساخته یونولیتی ، عایق سازی صوتی محیط است. آلودگی صوتی و سروصدا از این دیوارها یا عبور نکرده و یا حجم ناچیزی از آنها عبور می کند. در سبک جدید سکونت در شهرهای مدرن که همان آپارتمان نشینی است به برقراری آرامش و سکوت ، اهمیت زیادی داده می شود.

پنجمین نتیجه استفاده از این دیوارها این است که از شر حشرات ساکن در دیوارها راحت می شوید. زیرا این دیوارها اصلاً مکان مناسبی برای سکونت حشرات و جانوران موذی نمی باشند.  

ششمین دستاورد مهم استفاده از این دیوارها این است که برای اجرای آنها به پشتیبانی باربر احتیاجی نمی باشد. در واقع نصب این دیوارها بسیار آسان است.

هفتمین نتیجه استفاده از این دیوارها این است که دیوارها از خطر نم و رطوبت در امان خواهند بود. زیرا مقاومت این دیوارها در برابر آب و رطوبت بسیار زیاد است.

انواع پلاستوفوم های مورداستفاده در دیوار پیش‌ساخته یونولیتی

برای ساخت این دیوارها معمولاً از دو نوع پلاستوفوم استفاده می شود که پلاستوفوم EPS و پلاستوفوم XPS می باشد.

پلاستوفوم های EPS از دسته پلاستوفوم های بی اثر و غیرمضر می باشند. این پلاستوفوم ها به طرز عجیبی از هدررفت انرژی جلوگیری می کنند. قیمت این نوع پلاستوفوم بسیار مناسب است. ساخت این نوع پلاستوفوم در تراکم های گوناگون انجام می شود. این پلاستوفوم ها را می توان با استفاده از برش دهی و سیم کشی و قالب ریزی و ... به شکل دلخواه درآورد و برای کاربرد موردنظر استفاده نمود.

پلاستوفوم های XPS ، نوعی پلاستوفوم اکسترود شده است که در مقابل رطوبت بسیار مقاوم و مستحکم است و به راحتی آسیب پذیر نمی باشد. این نوع یونولیت به صورت ورقه ای شکل می باشد و به فرم های متنوعی برش زده می شود.

در ارتباط با دیوار پیش‌ساخته یونولیتی باید بدانید که یونولیت هایی که برای ساخت آنها به کار می روند ، ممکن است متفاوت باشند. البته هر دوی این یونولیت ها ، عایق بسیار خوب و با سلول های بسته می باشند که از سلول های رزین پلی استر پایه درست شده اند. اما نحوه محبوس کردن یا خروج هوا در سلول های این دو نوع یونولیت ، با یکدیگر متفاوت است.

در پلاستوفوم EPS ، عنصر دمنده در زمان ساخت از ذرات بیرون می رود. اما در پلاستوفوم XPS ، این عنصر درون بافت محبوس می شود. بنابراین پلاستوفوم ای پی اس در جذب رطوبت بهتر از پلاستوفوم ایکس پی اس عمل می کند. تست هایی که بر روی این پلاستوفوم ها صورت گرفته است نشان می دهد که خاصیت عایق پذیری رطوبتی پلاستوفوم ای پی اس بیشتر است. به هر حال ممکن است بخواهید در زمان سفارش دیوار پیش‌ساخته یونولیتی به این نکته توجه کنید.

مدیر تولید

ارتباط با مدیر تولید ایران یونولیت
ارتباط با مدیر تولید : 09121398911

مدیران داخلی

مدیران داخلی ایران یونولیت
ارتباط با مدیران کنترل کیفیت : 09127110324 09127102039

مدیریت

مدیریت مجموعه ایران یونولیت
ارتباط با مدیریت : 09122062720

ساعات کاری

ما در ایران یونولیت در انواع خدمات مرتبط با یونولیت و قالب سازی در خدمت شما هستیم. ساعات کاری ما به صورت زیر است:

شنبه تا چهارشنبه: 9:30-16:30
پنجشنبه و جمعه: تعطیل
تلفن: 44801212 - 021 ده خط ویژه

تماس با ما

آشنایی بیشتر با ایران یونولیت

بنام خداوندی که بخشندگیش بی اندازه و مهربانیش همیشگیست.

مجموعه تولیدی صنعتی ایران یونولیت با سهامی خاص افتخار تولید یونولیت و پلاستوفوم در راستای فرمایش مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال دارد.

همکاری شرکتها و برندهای معتبر ایرانی و تداوم همکاری با این شرکتها نمونه صداقت و پشتوانه ما میباشد.

خواهشمند است جهت تبادل اطلاعات و نوع در خواست خود از طریق راههای تماس با ما ارتباط برقرار فرمایید.