انواع ضربه‌گیرها

انواع ضربه‌گیرها
دسته بندی:
چکیده محتوا
انواع ضربه‌گیرها

انواع ضربه‌گیرها برای محافظت از محصولات مختلف از جنس های گوناگون مورداستفاده قرار می گیرند و مانع از آسیب دیدگی آنها می شوند.

ضربه گیر در موارد مختلفی مورداستفاده قرار می گیرد و کارایی زیادی دارد. بسیاری از تجهیزات الکترونیکی، مکانیکی، صنعتی و … ممکن است در اثر گرما، ارتعاش، ضربه، اصطکاک، فشار و سایر عوامل دچار مشکل شوند.

برای محافظت از تجهیزات گوناگون در برابر آسیب های احتمالی می توان از ضربه گیر استفاده کرد. زمانی که برای تجهیزات و وسایل مختلف از ضربه گیرها استفاده شود، طول عمر آنها افزایش پیدا خواهد کرد.

در زمان بسته بندی کالاهای تولیدی کارخانه ها و شرکت ها از یونولیت به عنوان ضربه گیر در داخل کارتن بسته بندی استفاده می کنند. یونولیت، توانایی بسیار خوبی برای محافظت از محصولات مختلف دارد.

انواع ضربه‌گیرها کدامند و چه ویژگی هایی دارند؟

ضربه گیرها در چندین نوع شامل ضربه گیرهای لاستیکی، ضربه گیرهای پیچ دار، ضربه گیرهای نئوپرن، ضربه گیرهای صنعتی، دمپر لاستیکی و … وجود دارند که ویژگی هر یک از آنها را بررسی می کنیم:

ضربه گیرهای پیچ دار:

این ضربه گیرها به دو صورت شامل یک سر پیچ و دو سر پیچ هستند. این ضربه گیرها سبب کاهش دامنه حرکت می شوند. با وجود این ضربه گیرها، امکان برخورد بسیار کاهش پیدا می کند. این ضربه گیرها در ابعاد مختلفی ساخته می شوند. جنس برخی از ضربه گیرها استیل، پلاستیک و یا فلز می باشد.

لاستیک ضربه گیرهای نئوپرن:

یکی دیگر از انواع ضربه‌گیرها ، لاستیک های نئوپرن می باشند. این ضربه گیرها در مدل های ساده و یا مثلثی هستند که جنس الاستومر طبیعی و مصنوعی دارند. این ضربه گیرها برای تجهیزات سخت ژنراتورها، دریل ها، تجهیزات ساختمانی و … به کار می روند. با وجود این ضربه گیرها، اجسام حرکت و نوسان افقی و عمودی و چرخش نخواهند داشت.

ضربه گیرهای لاستیکی:

یکی دیگر از انواع ضربه‌گیرها ، ضربه گیر لاستیکی می باشد که به خوبی می توانند تنش ها و ضربه های مکانیکی را کم کنند. این ضربه گیرها، هر نوع تنش و ضربه ای را دفع می کنند. امکان دفع انرژی توسط این ضربه گیرها، وجود دارد. از این ضربه گیرها می توان در کاربردهای مختلف صنعتی و غیرصنعتی استفاده نمود. از مزایای این ضربه گیرها می توان به کاهش ضربه، کاهش ارتعاش، جلوگیری از خرابی و … اشاره نمود. این ضربه گیرها ارزان هستند و به صرفه می باشند. از این ضربه گیرها برای تجهیزات برقی، هوافضا، پزشکی، ساختمان سازی و … استفاده می شود.

ضربه گیرهای صنعتی، از انواع ضربه‌گیرها

این ضربه گیرها در حوزه های مختلفی مورداستفاده قرار می گیرند. برای محافظت از موتورهای دیزلی، برقی، بنزینی و گیربکس می توان از ضربه گیرهای صنعتی استفاده کرد. کاربرد این ضربه گیرها در صنعت پتروشیمی و نفت، چشمگیر است. اینکه این ضربه گیرها دقیقاً چگونه عمل می کنند، بستگی به کارایی موردنظر دارد. ضربه گیرهای صنعتی در چندین مدل تولید می شوند که خصوصیات هر یک از آنها متفاوت می باشد. چندین مورد از ضربه گیرهای صنعتی شامل ضربه گیر پل، ضربه گیر ساختمانی، ضربه گیر ماشین، ضربه گیر غلطک، ضربه گیر پمپ، ضربه گیر سانتریفیوژها و ضربه گیرهای مخصوص بارگیری ساختمان می باشند.

دمپرهای پلاستیکی

یکی دیگر از انواع ضربه‌گیرها ، دمپرهای پلاستیکی می باشند که کاربردهای فراوانی دارند. این دمپرها، ضد لرزش می باشند و در اغلب مواقع جنس پلاستیکی یا فلزی دارند. استفاده از دمپرهای لاستیکی سبب کاهش حرکت نسبی می شود. این دمپرها، دو کار مهم دیگر انجام می دهند که شامل کاهش لرزش و کاهش صدا میان اجسام و وسایل مختلف می باشد. در دمپرهای پلاستیکی، لاستیک به صفحه ای فلزی وصل است که دارای حفره های ثابت متعددی می باشد.

آیا یونولیت از انواع ضربه‌گیرها است؟

یونولیت را می توان یکی از ضربه گیرها دانست. البته یونولیت، تنها به عنوان ضربه گیر استفاده نمی شود و دارای کاربردهای بسیار زیاد دیگری است. یونولیت دارای کاربردهای دیگری مانند عایق صدا، عایق رطوبت، عایق صوت و … می باشد. زمانی که محصولی با یونولیت بسته بندی می شود، به خوبی در برابر عوامل تهدیدکننده محافظ می شود. احتمال آسیب دیدگی محصولاتی که با یونولیت بسته بندی شده اند، بسیار کم است. زیرا یونولیت دارای مقاومت و استحکام بالایی در برابر ضربه و فشار است و هر نوع ضربه ای را دفع می کند. همچنین یونولیت در تحمل وزن و فشار بسیار خوب عمل می کند و همین مسئله سبب شده است که صنعت بسته بندی به استفاده از آن توجه بسیار زیادی داشته باشد.

مزایای کلی ضربه گیرهای مختلف

استفاده از انواع ضربه‌گیرها دارای مزایای بسیار زیادی است. اما ممکن است استفاده از ضربه گیری از مزایای بیشتری نسبت به دیگری برخوردار باشد. در واقع برخی از مزایای گفته شده در برخی از ضربه گیرها بیشتر از دیگری است.

  • امکان برگشت پذیری در مقابل تغییر شکل ها و حالت ها
  • مقاومت بسیار بالا در مقابل سیکل های متناوب
  • انعطاف پذیری بسیار زیاد در مقابل ضربه و شوک
  • حساس نبودن نسبت به تغییر دما
  • امکان دفع ضربات و فشارهای مختلف به صورت همزمان
  • امکان جذب صدا در برخی از مدل ها
  • عایق دما بودن برخی از مدل ها
  • وزن بسیار اندک
  • استفاده بسیار آسان
  • قیمت بسیار مناسب و به صرفه

خرید ضربه گیر یونولیتی داخل جعبه بسته بندی

با انواع ضربه‌گیرها آشنا شدیم. ضربه گیری که برای بسته بندی محصولات کارخانه ها مورداستفاده قرار می گیرد، معمولاً از جنس یونولیت می باشد. این یونولیت ها در کیفیت های مختلفی تولید می شوند. کارخانه داران برای بسته بندی تولیدات خود باید از باکیفیت ترین ضربه گیری یونولیتی استفاده کنند.

استفاده از ضربه گیرهای یونولیتی مزایای بسیار زیادی دارد. تولیدکنندگان با بسته بندی محصولات خود با یونولیت اطمینان خاطر خواهند داشت که آمار مرجوعی های آنها به سبب آسیب دیدگی در زمان جابه جایی به صفر خواهد رسد. انواع ضربه‌گیرها باید از بهترین تولیدکنندگان خریداری شود. برای خرید ضربه گیرهای یونولیتی باکیفیت و مرغوب با قیمت استثنایی می توانید از مجموعه ایران یونولیت به ثبت سفارش خود اقدام کنید. ایران یونولیت، برندی مطرح و معتبر است که سالهاست در زمینه تولید یونولیت فعالیت دارد و برترین محصولات یونولیتی را تولید و عرضه می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خرید و قیمت یونولیت در چالوس

خرید و قیمت یونولیت در چالوس

خرید و قیمت یونولیت در چالوس را بررسی نموده و با دستاوردهای استفاده از این محصول در کاربردهای مختلف آشنا می شویم. یونولیت یا پلاستوفوم

مشاهده »